RING OSS PÅ 08-720 20 92

Evenemang


Glada Stinsen har abonnerats den 18 februari 2017

Vi vill meddela att Glada Stinsen har abonnerats söndag den 18 februari kl 12-14 av föreningen VI LIRARE.

Varmt välkomna in kl 14.01 önskar Chingen, Ante och Lelle med personal.

Vi Lirare


1989mikaelronnbergmini

Söndag den 13 december kl 16.30 kommer Mikael Rönnberg till Glada Stinsen och signerar boken, Var är Micke, skriven av journalisten Peter Wikberg. Varmt välkomna.

Lite om boken:
Biografier om publikfavoriter bland fotbollsspelare slutar i regel med en lycklig scen, hjälten hyllas av en fylld arena efter en lång, hård och målmedveten kamp som gått från framgång till annan, via några enstaka motgångar. Det här är inte en sådan biografi. Inte alls. Var är Micke? handlar egentligen mer om livsfilosofi än fotboll, och vad fotbollen beträffar hamnar historiens hjälte oftare på fel sida av det magiska ögonblicket där ridån kan tillåtas gå ned, än rätt. Han var älskad av fansen i Hammarby och Malmö FF. Fiorentina såg en ny Kurre Hamrin i honom. Så småningom kom han med i landslaget och var proffs i såväl USA som Grekland. Men allting skedde på Mickes egna villkor och tajmingen var inte alltid rätt. Eller snarare nästan aldrig. Var är Micke? är skriven av journalisten Peter Wikberg. 

Det är ett fascinerande porträtt av den nyblivne 60-åringen Rönnberg. Människan Rönnberg. Filosof som citerar de gamla grekerna, skriver dikter, lever mer en halva året på en ö i Grekland

Det är ett fascinerande porträtt av den nyblivne 60-åringen Rönnberg. Människan Rönnberg. Filosof som citerar de gamla grekerna, skriver dikter, lever mer en halva året på en ö i Grekland

 


 

Vi ordnar din fest

Planerar du en fest, eller ett annat evenemang? Låt oss ordna det åt dig här hos oss.

[one_half_first]Vi har under åren ordnat många trevliga fester hos oss. Det har varit allt från bröllop, födelsedagar, företagsfester, återträffar, skolavslutningar, minnestunder och dop. Alla har varit mycket uppskattade. Många återkommer med årliga träffar.

Vi tar upp till 30 personer i matsalen. Vi skräddarsyr en passande meny. Kom gärna med egna förslag och idéer. Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar båda parter.

 

 

 

[/one_half_first][one_half_last]evenemang[/one_half_last]

 


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *